Tnie mi Czat.
- arek12
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Tnie mi Czat.
10 lata 9 miesiąc temu
Witam wrzystkich maxowiczów .
Chciałem napisać o cięcu czatu na moim kompie.
Więc tak , od dwóch miesięcy nie piszę na czacie choć chciał bym , chociaż żeby pogratulować zwycięscy wyścigu.
Przyczyną moej absencji jest cięcie czatu tzn. jak coś napisze na czacie to nic mi się nie odświeża przez godzinę nawet i nie widzę co ktoś pisze albo odpisuje .
Jedyny sposób żeby co 10 min czat mi się odświeżył to zamknięcie i ponowne otwożenie przeglądarki, a wtym czasie ktoś coś pisze a ja nie wiem co i nie moge odpisać , nad czym bardzo ubolewam.
Ma ktoś podobnie . ?
Już zbieram na nowego kompa xd
Więc tak , od dwóch miesięcy nie piszę na czacie choć chciał bym , chociaż żeby pogratulować zwycięscy wyścigu.
Przyczyną moej absencji jest cięcie czatu tzn. jak coś napisze na czacie to nic mi się nie odświeża przez godzinę nawet i nie widzę co ktoś pisze albo odpisuje .
Jedyny sposób żeby co 10 min czat mi się odświeżył to zamknięcie i ponowne otwożenie przeglądarki, a wtym czasie ktoś coś pisze a ja nie wiem co i nie moge odpisać , nad czym bardzo ubolewam.
Ma ktoś podobnie . ?
Please Zaloguj to join the conversation.
- AoW
- Wylogowany
- Admin
Re: Odp: Tnie mi Czat.
10 lata 9 miesiąc temuarek12 napisał: Witam wrzystkich maxowiczów .
Ma ktoś podobnie . ?
Czat nie działa poprawnie (nie odswieza sie) na IE. Czy wlasnie z IE korzystasz?
- arek12
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- AoW
- Wylogowany
- Admin
- arek12
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- AoW
- Wylogowany
- Admin
10 lata 9 miesiąc temuarek12 napisał: Tak gram na I. Exploer ,
Stad problem. Na internet explorerze czat dziala niepoprawnie. Niestety autor czatu nie pomogl ( forum.nospor.pl/projekty/shoutbox-chat/o...anie-w-ie-ft392.html )
- CIVIX_DE
- Wylogowany
- Użytkownik
- Cliff
- Wylogowany
- Użytkownik
10 lata 9 miesiąc temu
Civ już był wałkowany temat Opery z arkiem w innym temacie ;p informatyk mu zabronił instalowania i niestety...
poza tym arek - skoro zbierasz na nowy komp, to serio nie bój się i spróbuj innych przeglądarek:
1. Opera
2. Google Chrome
3. Mozilla (jak masz słaby komputer to polecami SeaMonkey - mozilla ale o mniejszych wymaganiach )
wszystko na googlach znajdziesz
poza tym arek - skoro zbierasz na nowy komp, to serio nie bój się i spróbuj innych przeglądarek:
1. Opera
2. Google Chrome
3. Mozilla (jak masz słaby komputer to polecami SeaMonkey - mozilla ale o mniejszych wymaganiach )
wszystko na googlach znajdziesz
- dawidrs
- Wylogowany
- Użytkownik
- arek12
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu
Dzięki maxowicze za porady ,
Jak bym mógł wgrać jaką kolwiek przeglądarkę to dawno bym to zrobił ,
próbowałem Operę , ale nic z tego za starą wtyczke ADobe mam xd
Jak bym mógł wgrać jaką kolwiek przeglądarkę to dawno bym to zrobił ,
próbowałem Operę , ale nic z tego za starą wtyczke ADobe mam xd
Ostatnia10 lata 9 miesiąc temu edycja: arek12 od.
Czas generowania strony: 0.598 s.