Gdzie można zobaczyć wynik wyścigu?
- zelman89
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Gdzie można zobaczyć wynik wyścigu?
12 lata 8 miesiąc temu
jestem nowym graczem i chciałem się dowiedzieć jak odczytuję się wyniki wyścigu? o co w tym chodzi bo w ogóle nie kapuję;/ no i drugie pytanie, gdzie jest skrzynka odbiorcza z prywatnymi wiadomościami? przeczytałem że sponsor ma się odzywać z pytaniami ale ja tego nie widzę;]
The following user(s) said Thank You: krzysztofm
Please Zaloguj to join the conversation.
- Darowin
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
Re: Odp: wyniki wyścigu
12 lata 8 miesiąc temu
1.
www.maxf1.com/wyscig/wyscig
2. PW możesz zajżeć wchodząc w kopertę czarną która znajduje się na samej górze po lewej stronie.
2. PW możesz zajżeć wchodząc w kopertę czarną która znajduje się na samej górze po lewej stronie.
- zelman89
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
12 lata 8 miesiąc temu
wiem gdzie sprawdza się wyniki wyścigu chodzi mi o to jak się je odczytuje pojechałem 1:13:034 i co ten czas oznacza? przejechane jedno okrążenie? niemożliwe chyba;) interval to wiem że strata do poprzednika a reszta to oczywistość
The following user(s) said Thank You: krzysztofm
- marko21
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- AoW
-
- Wylogowany
- Admin
-
12 lata 8 miesiąc temuzelman89 napisał: wiem gdzie sprawdza się wyniki wyścigu chodzi mi o to jak się je odczytuje pojechałem 1:13:034 i co ten czas oznacza? przejechane jedno okrążenie? niemożliwe chyba;) interval to wiem że strata do poprzednika a reszta to oczywistość
Zatem dla przypomnienia:
GAP -> strata do lidera
Interval -> strata to wyzszego miejsca
Best Lap -> najlepsze okrazenie
The following user(s) said Thank You: krzysztofm, zelman89
- krzysztofm
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
12 lata 8 miesiąc temu
A po co się przejmować tymi ułamkami sekundy, jedziesz byle do przodu i jakoś to będzie. Tylko żeby ci nie przyszło do głowy jechać wyścigu wspak, czyli pod prąd, jak wykręcisz za dobry czas namierzą cię i ukarzą, zbanują komputer i wyślą wirusa.
Czas generowania strony: 0.222 s.