Styl jazdy
- Szczurek
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- dawidrs
- Wylogowany
- Użytkownik
- drobny513
- Wylogowany
- Zablokowany
Re: Odp: Styl jazdy
11 lata 5 miesiąc temu
Więc tak ja już jakieś doświadczenie mam i tak to zależy od toru na torach szybkich należy ostro ciąć zakręty by zyskać jak najwięcej zaś na torach bardziej technicznych liczy się odpowiednia linia jazdy i płynne pokonywanie kolejnych zakrętów jeśli coś będziesz chciał Szczurek to napisz mi PW to ja chętnie odpowiem na inne pytania
Please Zaloguj to join the conversation.
- adross
- Wylogowany
- Zablokowany
11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu
Jeszcze coś napisze odnośnie wyścigu.
Zwalnianie trochę wcześniej najlepiej wykorzystać to w wyścigu. Jak każdy wie (być może sam to zauważyłeś) nie trudno uderzyć w bandę.Ponieważ jesteś nowy to proponuję tak ok 2-3 sekundy tak na dobry początek jeździć kółka wolniejsze od twojego best lapa. Później natrualnie możesz te różnicę zmniejszyć ale i tak nie radzę próbować jeździć kółek wyścigowych jak kwalifikacyjnych bo będzie ci bardzo trudno (po pierwsze to presja a po drugie wyścigu powtórzyć nie możesz) Szybciej skończysz race nieco wolniejszym tempie i bez band niż szybsze a z bandami.
Zwalnianie trochę wcześniej najlepiej wykorzystać to w wyścigu. Jak każdy wie (być może sam to zauważyłeś) nie trudno uderzyć w bandę.Ponieważ jesteś nowy to proponuję tak ok 2-3 sekundy tak na dobry początek jeździć kółka wolniejsze od twojego best lapa. Później natrualnie możesz te różnicę zmniejszyć ale i tak nie radzę próbować jeździć kółek wyścigowych jak kwalifikacyjnych bo będzie ci bardzo trudno (po pierwsze to presja a po drugie wyścigu powtórzyć nie możesz) Szybciej skończysz race nieco wolniejszym tempie i bez band niż szybsze a z bandami.
Ostatnia11 lata 5 miesiąc temu edycja: adross od.
- Andreas
- Wylogowany
- Użytkownik
- Xavi
- Wylogowany
- Użytkownik
- kalik144
- Wylogowany
- Zablokowany
- dawidrs
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temukalik144 napisał: ja bym ci mogl cos doradzic ale sam jestem slaby wiec sam niewiem jak dobrze jechac
Kalik jesteś słaby bo tylko raz zdobyłeś 3 miejsce na koniec klasyfikacji generalnej i brazowy puchar w 1 lidze i tylko w 1 lidze wygrałeś wyścig.No sorry ja bym tak nie umiał
Ostatnia11 lata 5 miesiąc temu edycja: dawidrs od.
- krzysztofm
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 5 miesiąc temu
Słuchaj Szczurek Stacha i Kalika bo oni sponsorują maxa i bez nich max padnie jak i Ty wyciągając łapkę po serek podpięty do łapki na szczurki. Co do reszty są 4 klawisze typu strzałka i spacja, każda małpa kiedyś się nauczy to i szczurek też.
- dawidrs
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 5 miesiąc temukrzysztofm napisał: Słuchaj Szczurek Stacha i Kalika bo oni sponsorują maxa i bez nich max padnie jak i Ty wyciągając łapkę po serek podpięty do łapki na szczurki. Co do reszty są 4 klawisze typu strzałka i spacja, każda małpa kiedyś się nauczy to i szczurek też.
Twoje wskazówki są bezcenne Żal mi cię krzysztof,żenada.
Czas generowania strony: 2.130 s.