Wyścig
- kubica555
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Wyścig
11 lata 8 miesiąc temu
W wyścigu przejechałem pełne 15 kółek, a gdy wchodzę do Wyniki a później do wyścig i mnie nie ma a np best S2 kubica555.
O co chodzi ?
O co chodzi ?
Warning: Undefined property: stdClass::$totalProtected in /home/lukdan4/domains/maxf1.co.pl/public_html/components/com_kunena/template/nts_kbee/layouts/message/item/default.php on line 195
Please Zaloguj to join the conversation.
- adam00
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Re: Odp: Wyścig
11 lata 8 miesiąc temu
u mnie tez bylo tak ze przez 15 minut nie bylo mnie w tabeli a potem juz bylem musisz poczekac troche
Warning: Undefined property: stdClass::$totalProtected in /home/lukdan4/domains/maxf1.co.pl/public_html/components/com_kunena/template/nts_kbee/layouts/message/item/default.php on line 195
- radwanek21
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Re: Odp: Wyścig
11 lata 8 miesiąc temukubica555 napisał: W wyścigu przejechałem pełne 15 kółek, a gdy wchodzę do Wyniki a później do wyścig i mnie nie ma a np best S2 kubica555.
O co chodzi ?
Poprostu nie zaliczyło Ci pewnie 1 kółka i cała historia. AoW przywóci Ci brakujące kółko i bedziesz widział swój czas wyścigu
- kubica555
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Czas generowania strony: 0.171 s.