[BAN]Barca77: Koniec kariery
- Barca77
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
[BAN]Barca77: Koniec kariery
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu
Zamknij jape dzieciaku nie wiesz o co chodzi to na h.. Się udzielasz <ciach>mnie takie dzieci co nie rozumią a <ciach> swoje 5groszy mam gdzieś bana że dostane bo miałem już to dawno napisać że nie które dzieci są <ciach> taki jacke np a jest takich więcej pajaców co się wszędzie <ciach> skończyłem narka i jeszcze jedna sprawa nie pisałem bo bałem się bana ale mam już to gdzieś a ty krzysztof do <ciach> co chcesz od Stacha i kalika? <ciach> jesteś czy co Stachu i kalik to pożądku ludzie a pisanie o nich mnie <ciach> spójrz na siebie trolu <ciach> a ich zostaw co ty wogóle reprezentujesz biedę?twoje teksty są żałosne i nie trzymają się kupy na koniec powiem tyle jesteś <ciach> zasrancem dziękuję
Ostatnia12 lata 2 miesiąc temu edycja: Alexandrus od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- Xavi
- Wylogowany
- Użytkownik
- Andreas
- Wylogowany
- Użytkownik
- Xavi
- Wylogowany
- Użytkownik
- wish666
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Koniec kariery
12 lata 3 miesiąc temuBarca77 napisał: Zamknij jape dzieciaku nie wiesz o co chodzi to na h.. Się udzielasz wkurwiaja mnie takie dzieci co nie rozumią a wpierdalaja swoje 5groszy mam gdzieś bana że dostane bo miałem już to dawno napisać że nie które dzieci są pojebane taki jacke np a jest takich więcej pajaców co się wszędzie wpierdalaja skończyłem narka i jeszcze jedna sprawa nie pisałem bo bałem się bana ale mam już to gdzieś a ty krzysztof do huja co chcesz od Stacha i kalika? Pedal jesteś czy co Stachu i kalik to pożądku ludzie a pisanie o nich mnie wkurwia spójrz na siebie trolu jebany a ich zostaw co ty wogóle reprezentujesz biedę?twoje teksty są żałosne i nie trzymają się kupy na koniec powiem tyle jesteś pojebanym zasrancem dziękuję
Hamuj swój frywolny język, nie jesteś ani na podwórku ani wśród kolegów internetowych napinaczy. Ostatni raz ostrzegam.
- Barca77
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temuTo ty się hamuj co on myśli że będzie obrażał Stacha i Kalika koniec ktoś musiał to napisać co on nim sądzi mam w dupie tego bana Panie Wish666 nikt mi nie będzie rozkazywał jest wolność słowa ostrzegac możesz kogoś innego gościu nie mnie!!!Jesteś tu chyba raz na miesiąc i szpanujesz a banuj sobie mnie w dupie to mam tak jak napisałem wcześniej!! i tak wrócę nic ci to nie da narka jebać KrzysztofaM!!!!!!!!!!!!!!!wish666 napisał:Barca77 napisał: Zamknij jape dzieciaku nie wiesz o co chodzi to na h.. Się udzielasz wkurwiaja mnie takie dzieci co nie rozumią a wpierdalaja swoje 5groszy mam gdzieś bana że dostane bo miałem już to dawno napisać że nie które dzieci są pojebane taki jacke np a jest takich więcej pajaców co się wszędzie wpierdalaja skończyłem narka i jeszcze jedna sprawa nie pisałem bo bałem się bana ale mam już to gdzieś a ty krzysztof do huja co chcesz od Stacha i kalika? Pedal jesteś czy co Stachu i kalik to pożądku ludzie a pisanie o nich mnie wkurwia spójrz na siebie trolu jebany a ich zostaw co ty wogóle reprezentujesz biedę?twoje teksty są żałosne i nie trzymają się kupy na koniec powiem tyle jesteś pojebanym zasrancem dziękuję
Hamuj swój frywolny język, nie jesteś ani na podwórku ani wśród kolegów internetowych napinaczy. Ostatni raz ostrzegam.
Ostatnia12 lata 3 miesiąc temu edycja: Barca77 od.
- wish666
- Wylogowany
- Użytkownik
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temuBarca77 napisał:To ty się hamuj co on myśli że będzie obrażał Stacha i Kalika koniec ktoś musiał to napisać co on nim sądzi mam w dupie tego bana Panie Wish666 nikt mi nie będzie rozkazywał jest wolność słowa ostrzegac możesz kogoś innego gościu nie mnie!!!Jesteś tu chyba raz na miesiąc i szpanujesz a banuj sobie mnie w dupie to mam tak jak napisałem wcześniej!! i tak wrócę nic ci to nie da narka jebać KrzysztofaM!!!!!!!!!!!!!!!wish666 napisał:Barca77 napisał: Zamknij jape dzieciaku nie wiesz o co chodzi to na h.. Się udzielasz wkurwiaja mnie takie dzieci co nie rozumią a wpierdalaja swoje 5groszy mam gdzieś bana że dostane bo miałem już to dawno napisać że nie które dzieci są pojebane taki jacke np a jest takich więcej pajaców co się wszędzie wpierdalaja skończyłem narka i jeszcze jedna sprawa nie pisałem bo bałem się bana ale mam już to gdzieś a ty krzysztof do huja co chcesz od Stacha i kalika? Pedal jesteś czy co Stachu i kalik to pożądku ludzie a pisanie o nich mnie wkurwia spójrz na siebie trolu jebany a ich zostaw co ty wogóle reprezentujesz biedę?twoje teksty są żałosne i nie trzymają się kupy na koniec powiem tyle jesteś pojebanym zasrancem dziękuję
Kulturę albo się ma, albo się nie ma - tak samo rozum. Nie oczekujemy tutaj od ciebie jako użytkownicy forum, czy administracja cudów - wystarczy troszkę poprawności i zachowania netykiety w dyskusji - po ostatnich twoich 2 postach tego nie widać. Nie chodzi o to czy twój żałosny język jest skierowany do mnie czy do kogoś innego - NIKT nie będzie tolerował tutaj chamstwa. Nie będę z Tobą dyskutował bo poziom który reprezentujesz i zwłaszcza twój młody wiek jest o stu milowy las ode mnie. Jeszcze do tego tekst o "wolności słowa" dodaje animuszu twojej wypowiedzi rodem z rynsztoka, z taką wolnością słowa to rychła kariera posła Cię czeka - tylko tam wystarczy być nikim żeby być kimkolwiek. Sprawę przekazałem do AOW, a on z Tobą zrobi porządek. Żegnam w każdym razie - Jak już kończyć karierę to z hukiem!
Ostatnia12 lata 3 miesiąc temu edycja: wish666 od.
The following user(s) said Thank You: Barca77
Czas generowania strony: 1.529 s.