Jak wygląda cięcie na tym torze:

Jak wygląda cięcie na tym torze:

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu
Na wstępie chce przeprosić za błąd w temacie powinno być tnięcie a nie cięcie,sORRY

U mnie jest tak...Gra się zacina na całej prostej start/meta,zaraz za pierwszym zakrętem ustaje i do końca pierwszego sektora jest dobrze...to nie wszystko na prostej przed początkiem sektora drugiego, a końcem sektora pierwszego gra znowu się zacina/czyli muli,przerywa obraz, i zaraz po przekroczeniu linii oznaczającej początek sektora drugiego,gra znowu działa płynnie i jest tak do końca sektora drugiego.
dalej w Sektorze trzecim gra chodzi na 90% płynnie jest odczuwalne małe "mulenie" szczególnie na tych ostrych zakrętach. koniec okrążenia wygląda tak,zaraz przed zjazdem na pit stop,czyli od tego miejsca,gra znowu tnie, i tak wygląda okrążenia, jest to cały czas,nie tylko na 2-3 okrążeniach
Dziękuje :)
Powinno się wam wydawać,ze nie traci się na tym dużo czasu,ale uwierzcie mi nie traci się dużo,ale mnóstwo. :dry:
Ostatnia13 lata 10 miesiąc temu edycja: CIVIX_PL od.

Please Zaloguj to join the conversation.

Re: Odp: Jak wygląda cięcie na tym torze:

13 lata 10 miesiąc temu
Mi też tnie tak samo jak u CIVIX_PL.Najbardziej na prostej start/meta i na przeciwległej do niej.W 3 sektorze tnie minimalnie.Z tym muleniem trzeba coś zrobić!!!

13 lata 10 miesiąc temu
Dziwne,mi nie tnie,może to zależy od komputera,ale mi nie tnie ...
Ja nawet jak gadam przez Skype(a często gadam jak gram) to mi nie tnie

13 lata 10 miesiąc temu
Michalo:Jaki ty masz procesor i pamięć RAM?Podaj ,OK.

Czas generowania strony: 0.527 s.
Zasilane przez Forum Kunena