Jak wygląda cięcie na tym torze:

Jak wygląda cięcie na tym torze:

15 lata 2 miesiąc temu - 15 lata 2 miesiąc temu
Na wstępie chce przeprosić za błąd w temacie powinno być tnięcie a nie cięcie,sORRY

U mnie jest tak...Gra się zacina na całej prostej start/meta,zaraz za pierwszym zakrętem ustaje i do końca pierwszego sektora jest dobrze...to nie wszystko na prostej przed początkiem sektora drugiego, a końcem sektora pierwszego gra znowu się zacina/czyli muli,przerywa obraz, i zaraz po przekroczeniu linii oznaczającej początek sektora drugiego,gra znowu działa płynnie i jest tak do końca sektora drugiego.
dalej w Sektorze trzecim gra chodzi na 90% płynnie jest odczuwalne małe "mulenie" szczególnie na tych ostrych zakrętach. koniec okrążenia wygląda tak,zaraz przed zjazdem na pit stop,czyli od tego miejsca,gra znowu tnie, i tak wygląda okrążenia, jest to cały czas,nie tylko na 2-3 okrążeniach
Dziękuje :)
Powinno się wam wydawać,ze nie traci się na tym dużo czasu,ale uwierzcie mi nie traci się dużo,ale mnóstwo. :dry:

Warning: Undefined property: stdClass::$totalProtected in /home/lukdan4/domains/maxf1.co.pl/public_html/components/com_kunena/template/nts_kbee/layouts/message/item/default.php on line 195
Ostatnia15 lata 2 miesiąc temu edycja: CIVIX_PL od.

Please Zaloguj to join the conversation.

Re: Odp: Jak wygląda cięcie na tym torze:

15 lata 2 miesiąc temu
Mi też tnie tak samo jak u CIVIX_PL.Najbardziej na prostej start/meta i na przeciwległej do niej.W 3 sektorze tnie minimalnie.Z tym muleniem trzeba coś zrobić!!!

Warning: Undefined property: stdClass::$totalProtected in /home/lukdan4/domains/maxf1.co.pl/public_html/components/com_kunena/template/nts_kbee/layouts/message/item/default.php on line 195

15 lata 2 miesiąc temu
Dziwne,mi nie tnie,może to zależy od komputera,ale mi nie tnie ...
Ja nawet jak gadam przez Skype(a często gadam jak gram) to mi nie tnie

15 lata 2 miesiąc temu
Michalo:Jaki ty masz procesor i pamięć RAM?Podaj ,OK.

Czas generowania strony: 0.166 s.
Zasilane przez Forum Kunena