Gra...
- monus
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Gra...
15 lata 2 miesiąc temu
Witam , jestem tu nowym graczem i mam takie pytanie:
-Yyyyyy kiedy są wyścigi , treningi , kfalfikacje i jak sie tu gra , normalnie sie tu jedzie strzałkami czy jakaś jest tu symulacja...?
-Yyyyyy kiedy są wyścigi , treningi , kfalfikacje i jak sie tu gra , normalnie sie tu jedzie strzałkami czy jakaś jest tu symulacja...?
Warning: Undefined property: stdClass::$totalProtected in /home/lukdan4/domains/maxf1.co.pl/public_html/components/com_kunena/template/nts_kbee/layouts/message/item/default.php on line 195
Please Zaloguj to join the conversation.
- AoW
-
- Wylogowany
- Admin
-
Re: Odp: Gra...
15 lata 2 miesiąc temumonus napisał: Witam , jestem tu nowym graczem i mam takie pytanie:
Kiedy sa treningi itd: www.maxf1.com/pomoc (Aktualnie trwa przerwa miedzysezonowa, wiec przez 2 tygodnie jest tor specjalny, na ktorym gracze walcza o best lapy. )
Jezdzi sie strzalkami, hamuje spacja.
Warning: Undefined property: stdClass::$totalProtected in /home/lukdan4/domains/maxf1.co.pl/public_html/components/com_kunena/template/nts_kbee/layouts/message/item/default.php on line 195
- Hamilton
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
15 lata 2 miesiąc temu
normalnie pod torem jest graj naciskasz na graj jeżdzisz strzałkami spacja hamujesz a i jeszcze obok jak już wejdziesz to obok możesz sobie opony wybrac
pozdr
- narni
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
15 lata 2 miesiąc temu
Wszytko masz na forum lub gdzie jest wyścig jest na samym dole home
Czas generowania strony: 0.175 s.