BANY!
- AoW
- Autor
- Wylogowany
- Admin
Re: Odp: BANY!
13 lata 9 miesiąc temuAlexandrus napisał: No brawo nie myślałem że tak to się skończy Mogę wiedzieć jak tego dokonałeś AoW ? Taka samowolka ? czy masz szpiega ? Jestem za tym że by erlich był w lidze 2.2 to ja zawiniłem w 100% Prosiłem go o to bo mi gra cieła a chciałem być w czołówce od samego początku ale cóż udało Ci się AoW Gratualcje ! I erlicha uwolnij z kar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam wrazenie, ze masz dziwne podejscie - ja tego nie traktuje jako jakiegos osiagniecia, ze znalezlismy oszustwo... Zatem daruj sobie teksty w stylu "gratuluje" etc. Swoja droga miales satysfakcje, ze ktos jedzie za Ciebie? Autentycznie nie jestem w stanie tego zrozumiec Po cholere grac w gre, jak ktos za Ciebie jezdzi...
Co do pytania o to, jak to sie wydalo, to napisalem przeciez w 1 poscie o tym. Ale jak wolisz inna wersje, to tak, mamy z Ptakiem szpiega.
Co do erlicha - to zostal rowniez zdegradowany (i to nie zostanie zmienione), bo daliscie ciala w dwojke.
Please Zaloguj to join the conversation.
- Michalo
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: BANY!
13 lata 9 miesiąc temuAoW napisał:Alexandrus napisał: No brawo nie myślałem że tak to się skończy Mogę wiedzieć jak tego dokonałeś AoW ? Taka samowolka ? czy masz szpiega ? Jestem za tym że by erlich był w lidze 2.2 to ja zawiniłem w 100% Prosiłem go o to bo mi gra cieła a chciałem być w czołówce od samego początku ale cóż udało Ci się AoW Gratualcje ! I erlicha uwolnij z kar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam wrazenie, ze masz dziwne podejscie - ja tego nie traktuje jako jakiegos osiagniecia, ze znalezlismy oszustwo... Zatem daruj sobie teksty w stylu "gratuluje" etc. Swoja droga miales satysfakcje, ze ktos jedzie za Ciebie? Autentycznie nie jestem w stanie tego zrozumiec Po cholere grac w gre, jak ktos za Ciebie jezdzi...
Co do pytania o to, jak to sie wydalo, to napisalem przeciez w 1 poscie o tym. Ale jak wolisz inna wersje, to tak, mamy z Ptakiem szpiega.
Co do erlicha - to zostal rowniez zdegradowany (i to nie zostanie zmienione), bo daliscie ciala w dwojke.
AoW,i powinniście na każdych kwali i wyścigu tak sprawdzać(nie mówię o treningu bo on i tak się nie liczy)
Please Zaloguj to join the conversation.
- Alexandrus
- Wylogowany
- Użytkownik
- CIVIX_PL
- Wylogowany
- Zablokowany
- losik
- Wylogowany
- Użytkownik
- afero_88
- Wylogowany
- Zablokowany