BANY!

Re: Odp: BANY!

13 lata 9 miesiąc temu
Alexandrus napisał: No brawo nie myślałem że tak to się skończy :dry: Mogę wiedzieć jak tego dokonałeś AoW ? Taka samowolka ? czy masz szpiega ? Jestem za tym że by erlich był w lidze 2.2 to ja zawiniłem w 100% Prosiłem go o to bo mi gra cieła a chciałem być w czołówce od samego początku ale cóż udało Ci się AoW Gratualcje ! I erlicha uwolnij z kar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam wrazenie, ze masz dziwne podejscie - ja tego nie traktuje jako jakiegos osiagniecia, ze znalezlismy oszustwo... Zatem daruj sobie teksty w stylu "gratuluje" etc. Swoja droga miales satysfakcje, ze ktos jedzie za Ciebie? Autentycznie nie jestem w stanie tego zrozumiec :S Po cholere grac w gre, jak ktos za Ciebie jezdzi...

Co do pytania o to, jak to sie wydalo, to napisalem przeciez w 1 poscie o tym. Ale jak wolisz inna wersje, to tak, mamy z Ptakiem szpiega.

Co do erlicha - to zostal rowniez zdegradowany (i to nie zostanie zmienione), bo daliscie ciala w dwojke.

Please Zaloguj to join the conversation.

13 lata 9 miesiąc temu
AoW napisał:
Alexandrus napisał: No brawo nie myślałem że tak to się skończy :dry: Mogę wiedzieć jak tego dokonałeś AoW ? Taka samowolka ? czy masz szpiega ? Jestem za tym że by erlich był w lidze 2.2 to ja zawiniłem w 100% Prosiłem go o to bo mi gra cieła a chciałem być w czołówce od samego początku ale cóż udało Ci się AoW Gratualcje ! I erlicha uwolnij z kar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam wrazenie, ze masz dziwne podejscie - ja tego nie traktuje jako jakiegos osiagniecia, ze znalezlismy oszustwo... Zatem daruj sobie teksty w stylu "gratuluje" etc. Swoja droga miales satysfakcje, ze ktos jedzie za Ciebie? Autentycznie nie jestem w stanie tego zrozumiec :S Po cholere grac w gre, jak ktos za Ciebie jezdzi...

Co do pytania o to, jak to sie wydalo, to napisalem przeciez w 1 poscie o tym. Ale jak wolisz inna wersje, to tak, mamy z Ptakiem szpiega.

Co do erlicha - to zostal rowniez zdegradowany (i to nie zostanie zmienione), bo daliscie ciala w dwojke.

AoW,i powinniście na każdych kwali i wyścigu tak sprawdzać(nie mówię o treningu bo on i tak się nie liczy)

13 lata 9 miesiąc temu
No dobra może masz racje że razem daliśmy.... ja jestem innego zdania ale ok...A tak poza tym gdy by nie było takich tam afer to było by nudno ! :P

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu
pokazywarka.pl/22vxhw/

Sorry za powyższy spam,ale coś nie chciało się dodać./
Ostatnia13 lata 9 miesiąc temu edycja: CIVIX_PL od.

13 lata 9 miesiąc temu
CIVIX Ty bys nawet brata sprzedał..

13 lata 9 miesiąc temu
CIVIX_PL napisał: pokazywarka.pl/22vxhw/

Sorry za powyższy spam,ale coś nie chciało się dodać./

Civix - jego hasło mogłeś jeszcze zaznaczyć czerwoną obwódką! ;)

13 lata 9 miesiąc temu
haha dobre :laugh: Proponuje nowy pkt w regulamnie jeżeli nie ma Nie dawać nikomu swojego hasła :) :P

Czas generowania strony: 0.707 s.
Zasilane przez Forum Kunena