Odp: Poszukiwania do Teamu!!!
- Darowin
- Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
- magorzata
- Wylogowany
- Użytkownik
- Darowin
- Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
Re: Odp: Poszukiwania do Teamu!!!
12 lata 7 miesiąc temumagorzata napisał: Kapel napewno ktos cie da do teamu niestety nie ja bo mam partnera
no właśnie nikt go do teamu nie da przecież nie będzie założyciel teamu kazać być w teamie on kabel musi być zainteresowany fotelem
Please Zaloguj to join the conversation.
- DonDamiano
- Wylogowany
- Użytkownik
12 lata 7 miesiąc temu
Fakty są takie że mam formę chodź musze ją lekko podszlifować a fakt że w następnym sezonie na starcie do 1 ligowców strace zaledwie 2miliony i to że będę zgarniał maksymalną ilość pieniędzy powoduje żę będę naprawde bardzo wysoko w top100 wyścigów i dziwi mnie fakt że nikt oprócz małgosi nie chce mnie do teamu bo jest kilka osób z którymi mógłbym zdominować mistrzostwa konstruktorów
POZDROWIONKA OD DONKA
POZDROWIONKA OD DONKA
- Darowin
- Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
12 lata 7 miesiąc temuDonDamiano napisał: Fakty są takie że mam formę chodź musze ją lekko podszlifować a fakt że w następnym sezonie na starcie do 1 ligowców strace zaledwie 2miliony i to że będę zgarniał maksymalną ilość pieniędzy powoduje żę będę naprawde bardzo wysoko w top100 wyścigów i dziwi mnie fakt że nikt oprócz małgosi nie chce mnie do teamu bo jest kilka osób z którymi mógłbym zdominować mistrzostwa konstruktorów
POZDROWIONKA OD DONKA
Mógłbym zaprzeczyć ale jak powiem co powiem to pewnie na mnie się orazić.
- Barca77
- Wylogowany
- Użytkownik
- DonDamiano
- Wylogowany
- Użytkownik
12 lata 7 miesiąc temuBarca77 napisał: Nikt cię nie chce bo jesteś wygadanym smarkaczem i tylko twoja słaba koleżaneczka Magosia cie chce haha
heh może i tak ale nie jestem na tyle głupi aby kraść i przywłaszczać sobie inną strone, dobra nie będę się kłucić fakt faktem że naburmuszony jestes bo odbilismy tamtą strone i dlatego bo gośka cię nieźle zjechała
- Darowin
- Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temuDonDamiano napisał:Barca77 napisał: Nikt cię nie chce bo jesteś wygadanym smarkaczem i tylko twoja słaba koleżaneczka Magosia cie chce haha
heh może i tak ale nie jestem na tyle głupi aby kraść i przywłaszczać sobie inną strone, dobra nie będę się kłucić fakt faktem że naburmuszony jestes bo odbilismy tamtą strone i dlatego bo gośka cię nieźle zjechała
co ty gadasz jakie kradnięcie innych gier? A po za tym łamiesz regulamin.
Ostatnia12 lata 7 miesiąc temu edycja: Darowin od.
- Barca77
- Wylogowany
- Użytkownik
- krzysztofm
- Wylogowany
- Użytkownik
Czas generowania strony: 1.429 s.