Sensacyjne awanse z ligi 3.2 do ligi 2.1
- krzysztofm
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Sensacyjne awanse z ligi 3.2 do ligi 2.1
12 lata 6 miesiąc temu
Niesamowita sprawa. Okazało się, że liga 3.2 stała się prawdziwą kuźnią zwycięzców. Aż 6 zawodników awansowało do ligi 2.1 w tym KRZYSZTOFM z doskonałej 4 pozycji. Jest to zaskoczenie bo podobno awansuje tylko 3 pierwszych zawodników. A tu nagle 6. Czyżby było aż tylu multikonciarzy i martwych dusz w ligach 2. Aż nie chce się wierzyć.
Potwierdza się chyba moja teoria, że najbardziej zażarta rywalizacja jest w ligach 3 i 1.
Liga 1 to wiadomo fanatycy, maniacy z pewnym odchyłem na punkcie maxa, liga 3 to ambitny nowy narybek żądny sukcesów,
zaś liga 2 to spadkowicze z 1, którym max się lekko przejadł i cały sezon w 1 lidze przejechali na 11, 12, 13 pozycji, zaś asy z ligi 3 gdy zaczną działać w bardziej wymagającym środowisku ligi 2 nie polegającym tylko na deklasacji zielonych leszczy z setką okrążeń w całej karierze też mogą stracić zapał.
Potwierdza się chyba moja teoria, że najbardziej zażarta rywalizacja jest w ligach 3 i 1.
Liga 1 to wiadomo fanatycy, maniacy z pewnym odchyłem na punkcie maxa, liga 3 to ambitny nowy narybek żądny sukcesów,
zaś liga 2 to spadkowicze z 1, którym max się lekko przejadł i cały sezon w 1 lidze przejechali na 11, 12, 13 pozycji, zaś asy z ligi 3 gdy zaczną działać w bardziej wymagającym środowisku ligi 2 nie polegającym tylko na deklasacji zielonych leszczy z setką okrążeń w całej karierze też mogą stracić zapał.
Please Zaloguj to join the conversation.
- Paker
- Wylogowany
- Użytkownik
- Darowin
- Wylogowany
- Zablokowany
Re: Odp: Sensacyjne awanse z ligi 3.2 do ligi 2.1
12 lata 6 miesiąc temu
Krzysiek proponuje ci najpierw zapoznaj się z grom a później coś pisz. Jest taki regulamin że w sezonie należy przejechać conajmiej 4 wyścigi jeśli ktoś pojedzie mniej to liga 0. Przeniesiono was bo po co mają być wolne miejsca w lidze.
Please Zaloguj to join the conversation.
Czas generowania strony: 1.425 s.