Zespół Team 33 sezon
- POL_YAKOV
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Zespół Team 33 sezon
6 lata 8 miesiąc temu - 6 lata 8 miesiąc temu
Witam w bardzo nietypowej dla mnie sytuacji bo akurat przebywam na domówce u dziewczyn .. ale szybko chciałem skorzystać z laptopa i przyszedł mi do głowy jeden pomysł odnośnie sezonu następnego.
Mimo że doskonale Wiecie byłem bardzo przeciwny wystartowaniu dalszych sezonów
to niestety stało się wszystko nie po mojej myśli, ale jednocześnie nie składam broni i dalej chce walczyć o zwycięstwa indywidualnie , ale ten temat nie jest po to założony żebym rozmawiał o swoich celach na następny sezon, mianowicie chciałbym chętnych zaprosić do nowego zespołu którym będę założycielem SVEN MALAGA TEAM chce po prostu stworzyć mocny zespół ktory będzie w miare swoich możliwości konkurencyjny dla innych.. także nic innego nie pozostało tylko się zgłaszać .. czas start.
ogłoszenie wyników nastąpi 20 Marca .
Mimo że doskonale Wiecie byłem bardzo przeciwny wystartowaniu dalszych sezonów
to niestety stało się wszystko nie po mojej myśli, ale jednocześnie nie składam broni i dalej chce walczyć o zwycięstwa indywidualnie , ale ten temat nie jest po to założony żebym rozmawiał o swoich celach na następny sezon, mianowicie chciałbym chętnych zaprosić do nowego zespołu którym będę założycielem SVEN MALAGA TEAM chce po prostu stworzyć mocny zespół ktory będzie w miare swoich możliwości konkurencyjny dla innych.. także nic innego nie pozostało tylko się zgłaszać .. czas start.
ogłoszenie wyników nastąpi 20 Marca .
Ostatnia6 lata 8 miesiąc temu edycja: POL_YAKOV od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- POL_YAKOV
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Zespół Team 33 sezon
6 lata 8 miesiąc temu
No niestety niespodziewałem się tego po was kochani moi że znów mnie zawiedziecie .. widzę jaka jest frekwencja co do zgłoszenia się do teamu .. zerowa... czyli kończę udział w naborze i team nie powstanie.
Podziękujcie sobie
Podziękujcie sobie
Please Zaloguj to join the conversation.
- Rojek
- Wylogowany
- Użytkownik
- POL_YAKOV
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- POL_YAKOV
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Czas generowania strony: 0.610 s.