Gra w lidze,a bonusowe tory-lagi!
- HAMI
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Gra w lidze,a bonusowe tory-lagi!
11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu
Witam,mam problem z grą,mianowicie osiągam czasy słabsze od innych.Zapewne myślicie,że źle jeżdżę,ale gdy wszedłem w Bonusowe Tory i tam zacząłem jechać,gra działa płynnie jak nigdy! Wszystko działało pięknie.Natomiast gdy jadę w lidze to już działa dużo wolniej i nie mogę jechać tak jakbym chciał.Czy wiecie co zrobić,żeby gra działała równie płynnie w lidze jak działa w Bonusowych Torach??Dodam tylko,że gram na Mozilli,na Chromie gra zacina się jeszcze gorzej.Proszę o pomoc,Pozdrawiam.
Ostatnia11 lata 2 miesiąc temu edycja: HAMI od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- STACHU32
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Gra w lidze,a bonusowe tory-lagi!
11 lata 2 miesiąc temuHAMI napisał: Witam,mam problem z grą,mianowicie osiągam czasy słabsze od innych.Zapewne myślicie,że źle jeżdżę,ale gdy wszedłem w Bonusowe Tory i tam zacząłem jechać,gra działa płynnie jak nigdy! Wszystko działało pięknie.Natomiast gdy jadę w lidze to już działa dużo wolniej i nie mogę jechać tak jakbym chciał.Czy wiecie co zrobić,żeby gra działała równie płynnie w lidze jak działa w Bonusowych Torach??Dodam tylko,że gram na Mozilli,na Chromie gra zacina się jeszcze gorzej.Proszę o pomoc,Pozdrawiam.
u mnie była podobna sytuacja sprawdz operę
Please Zaloguj to join the conversation.
- HAMI
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Czas generowania strony: 1.378 s.