[Zrealizowane] MEDALE W PROFILU ZA PODIUM
- Barca77
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
[Zrealizowane] MEDALE W PROFILU ZA PODIUM
13 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu
Wpadłem na pomysł żeby były w profilu medale za podium w wyścigu nie duże żeby nie zajmowało dużo miejsca w profilu co wy na to??Bo trzeba wzbogacić profil jakimiś świecidełkami bo same puchary to trochę mało na moim blogu możecie zobaczyć obrazek wykonany prze zemnie pozdrawiam
Ostatnia12 lata 11 miesiąc temu edycja: AoW od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- Darowin
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- Rojek
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Re: Odp: MEDALE W PROFILU ZA PODIUM W WYŚCIGU
13 lata 6 miesiąc temu
Moja opinia jest taka że mogło by być takie coś ale:
1. żeby np zamiast 50 medali złotych był jeden medal złoty i napis obok x50
2. Żeby znów tego za mało nie było to dla przykładu Złoty medal z GP Rakadu x3 coś w tym rodzaju
Taka krótka wypowiedź ale mam nadzieję że zrozumiała.
Dobra jeszcze jedno przyszło mi do głowy co już kiedyś o tym myślalem ale się z tym nie podzieliłem. Zamiast tych medali to takie jakby mini puchary złoty, srebrny i brązowy w kształcie nitki toru.
Teraz już koniec mej wypowiedzi
Pozdrawiam Rojek.
1. żeby np zamiast 50 medali złotych był jeden medal złoty i napis obok x50
2. Żeby znów tego za mało nie było to dla przykładu Złoty medal z GP Rakadu x3 coś w tym rodzaju
Taka krótka wypowiedź ale mam nadzieję że zrozumiała.
Dobra jeszcze jedno przyszło mi do głowy co już kiedyś o tym myślalem ale się z tym nie podzieliłem. Zamiast tych medali to takie jakby mini puchary złoty, srebrny i brązowy w kształcie nitki toru.
Teraz już koniec mej wypowiedzi
Pozdrawiam Rojek.
- Barca77
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- Andrzej93
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
13 lata 6 miesiąc temu
Pomysl genialny- jak Rojek nadmienil Medal Zloty x i liczba ile razy i tak samo srebrny i brazowy za wyscigi .Jednakze jak to tutaj bywa kazdy genialny pomysl laduje w koszu:) Pozdrowienia dla Adminow:)P
- osiolekwrc
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- AoW
-
- Wylogowany
- Admin
-
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu
Nad nowym wygladem profilu prace trwaja od jakiegos czasu.
Nowoscia, ktora bardzo mi sie podoba to "nitka toru", nie wiem jednak czy bedzie dobrze widoczny kolor (zloty/srebrny/brazowy).
Andrzej93: mozesz przypomniec mądralo jakie jeszcze genialne pomysly padaly, bo chyba kosz opróżniłem
Nowoscia, ktora bardzo mi sie podoba to "nitka toru", nie wiem jednak czy bedzie dobrze widoczny kolor (zloty/srebrny/brazowy).
Andrzej93: mozesz przypomniec mądralo jakie jeszcze genialne pomysly padaly, bo chyba kosz opróżniłem
Ostatnia13 lata 6 miesiąc temu edycja: AoW od.
Czas generowania strony: 0.167 s.