Rangi [zrealizowane]
- mpluta2
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Rangi [zrealizowane]
11 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu
Moim pomysłem odnośnie rang jest to, żeby zamiast napisu po prawej stronie nicku "BLOG" zrobić po lewej stronie nicku coś takiego:
img203.imageshack.us/img203/2036/6gl3.png
img203.imageshack.us/img203/2036/6gl3.png
Ostatnia10 lata 11 miesiąc temu edycja: AoW od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- Cliff
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Re: Odp: Rangi
11 lata 3 miesiąc temu
Chciałbyś zrobić rangę Bloger - czyli, że ktoś często prowadzi bloga i skrypt ma to wykryć i dodac mu rangę, czy chcesz żeby zamiast informacji, że siedzi na blogu była mu dana ranga bloger?
Bo jeżeli to pierwsze, to i tak przydałoby się wyświetlać info z prawej, że w tej chwili pisze bloga.
A jeżeli to drugie, to to nie ma sensu, bo to bardziej informacja niż ranga.
Jedno zamiast drugiego jest bez sensu (przynajmniej dla mnie)
Bo jeżeli to pierwsze, to i tak przydałoby się wyświetlać info z prawej, że w tej chwili pisze bloga.
A jeżeli to drugie, to to nie ma sensu, bo to bardziej informacja niż ranga.
Jedno zamiast drugiego jest bez sensu (przynajmniej dla mnie)
- orzeszek28
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- Markfire17
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- AoW
-
- Wylogowany
- Admin
-
11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu
jutro sprobuje te kwadraciki przeniesc na prawa strone, bo z lewej strony jak wylacze nieaktywne rangi, to wyglada to paskudnie.
kwadracik blogowy byl juz przygotowany, potestuje jutro czy uda sie go ladnie wsadzic
kwadracik blogowy byl juz przygotowany, potestuje jutro czy uda sie go ladnie wsadzic
Ostatnia11 lata 3 miesiąc temu edycja: AoW od.
- orzeszek28
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- AoW
-
- Wylogowany
- Admin
-
11 lata 3 miesiąc temuorzeszek28 napisał: ale mam pytanko bo z tego co pamietam mialy byc jeszcze inne rangi,znasz moze Aow jakis przyblizony terin ich wprowadzenia?
nie wiem czy w ogole beda wprowadzone. otrzymalem chyba 4 zgloszenia, mysle, jak to sensownie rozwiazac, a ostatnio mialem sporo na glowie. mam nadzieje, ze do piatku bedzie wszystko jasne
- orzeszek28
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- orzeszek28
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- AoW
-
- Wylogowany
- Admin
-
11 lata 3 miesiąc temuorzeszek28 napisał: a mam takie jeszcze jedno pytanie,rangi czatomaniaka i lapera przyznaja sie automatycznie zapewne ale jakie wymagania trzeba spelnic aby je dostac?tzn ile okr itd?
po najechaniu na literke L w opisie rang jest informacja kiedy otrzymuje sie range lapera
Czas generowania strony: 0.554 s.